OpenBedrijvendag / Deelnemende bedrijven / DAMEN Shiprepair Amsterdam

DAMEN Shiprepair Amsterdam

Scheepsreparatie en constructiebedrijf

  • Stageplekken
  • Oriënteren op werk
  • Leer/werktraject
  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig
  • Beleidsmaker / Ontwikkelaar

Programma

We bieden onze gasten een unieke mogelijkheid om onze projecten en schepen te bekijken. Pak één van de treintjes met gids over ons twintig hectare groot terrein en of bezoek onze stand met demo’s, filmpjes en informatie. Onze medewerkers staan klaar voor uitleg over wie wij zijn en wat we doen, welke vacatures we open hebben staan en het beantwoorden van al je vragen. Zin om de handen uit de mouwen te steken? Doe dan mee met onze las-workshop en ontvang je eerste lascertificaat.

Onze stand is de gehele dag, tussen 10.00 en 15.00 uur, geopend op basis van vrije inloop.

De treintjes zullen ieder heel en half uur vertrekken en een uitgebreide rondleiding over ons terrein verzorgen. Om zeker te zijn van een plekje is het mogelijk vooraf aan te melden via onderstaande link.

Wil je deelnemen aan de workshop lassen? Schrijf je ter plaatse in of reserveer via onderstaande link, vol = vol.

Let op: ontvangst bij ingang tt. Melissaweg 59, 1033 SP Amsterdam

Aanmelden (optioneel)

Aanmelden kan via deze link.

Over het bedrijf

Onze werf en Staalfabriek zijn uniek in haar soort
‘We zijn een oude rot in het vak met een moderne manier van organiseren.’

Kom naar onze werf en fabriek om een stukje Amsterdam te ervaren waar oude ambachten gecombineerd worden met een moderne manier van werken.
Damen Shiprepair Amsterdam en Niron Staal zijn onderdeel van de Damen organisatie. Al ruim 100 jaar zijn wij werkzaam aan het IJ en zijn hiermee onderdeel van de ontwikkeling van het havengebied. Onze specialiteiten zijn het repareren en ombouwen van schepen en het bouwen en bewerken van scheepsconstructies en onderdelen.

We bieden onze klanten een persoonlijke benadering, iedere klant is uniek en haar vraag is sturend voor onze aanpak. We kennen al onze medewerkers en bieden hen de mogelijkheid tot een leven lang leren en ontwikkelen.

Op vrijdag 24 september kun je de dokken, de schepen, machines en onze vakmensen van dichtbij meemaken. Je krijgt een rondleiding met de mogelijkheid om een unieke foto te (laten) maken bij 1 van de dokken. We hebben prachtige schepen en projecten liggen! Ook is het mogelijk een lasworkshop te volgen, ga jij bij ons je eerste lascertificaat halen? We bespreken graag met jou de mogelijkheden voor een stage of werkzaamheden die je hier kan gaan doen. In onze stand is alle ruimte om vragen te stellen, we tonen een aantal interessante bedrijfsfilmpjes en bieden je een kop koffie aan.


Sponsoren en partners