OpenBedrijvendag / Deelnemende bedrijven / Cannibale Royale du Nord

Cannibale Royale du Nord

Restaurant

  • Stageplekken
  • Middelbare scholieren (eindexamenjaar)
  • Oriënteren op werk
  • Leer/werktraject
  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig
  • Beleidsmaker / Ontwikkelaar

Programma

Welkom bij Canibale Royal du Nord!

Ben je op zoek naar een te gekke locatie voor je volgende event, gewoon geïnteresseerd of denk je na over een carrière in de horeca? Kom dan op vrijdag 7 oktober 12.00 en 17.00u langs bij Cannibale Royale du Nord op de NDSM-werf.

De gehele dag ben je welkom voor een kopje koffie en een praatje, een rondleiding of doe mee aan onze mini workshop cocktail shaken. Ook kan er geproefd worden van een selectie van onze gerechten. Van te voren aanmelden is niet nodig. Tot vrijdag 7 oktober!

 

Over het bedrijf

Cannibale Royale is de plek om jezelf te zijn, te ontspannen en vooral van goed eten te genieten. Van freaks tot femme fatales, van eerste dates tot familiebijeenkomsten; iedereen is welkom om zichzelf eens lekker te laten gaan.

Een oase in het centrum van Amsterdam, een drinkgelegenheid, jouw late-night bestemming vol juicy ribs, burgers, steaks en soulful salads..! Elke vestiging van Cannibale Royale serveert altijd goed eten en vlees van de grill, creatieve cocktails en craft bieren.

Of het nou voor brunch, lunch, borrel, diner of late-night diner is. Alleen ingrediënten van de beste kwaliteit worden gebruikt om vervolgens te nuttigen in onze atmosferische, gezellige en altijd drukbezette vestigingen. Cannibale is niet ‘gewoon’ een restaurant, maar een beleving.

Kom wanneer je wilt, blijf zo lang je wilt en ga zoals je wilt

Dig in. Drink up!

Un Bisou de Cannibale Royale


Sponsoren en partners

Aanmelden