OpenBedrijvendag / Deelnemende bedrijven / BUNK HOTEL AMSTERDAM

BUNK HOTEL AMSTERDAM

Hotel/Restaurant

  • Stageplekken
  • Middelbare scholieren (eindexamenjaar)
  • Oriënteren op werk
  • Leer/werktraject
  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Bij Bunk Amsterdam ben je, zoals altijd, de hele dag welkom om binnen te lopen!

Wij geven je graag informatie over alle mogelijkheden om bij ons te komen werken. Of je nou een stageplek zoekt binnen het hotel of op ons support office, een bijbaan of toe bent aan de volgende stap in je carrière als parttime of fulltime. Onze HR experts en de mensen die alles weten over elke afdeling, staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Ook kan je bij Bunk elke dag terecht om te flexwerken. Verder hebben we inspirerende ruimtes voor meetings & events, een restaurant voor lunch & diner met je collega’s, een bar voor uit de hand lopende vrijmibo’s & borrels. Daarnaast kunnen we praten over elke andere wens en onze mogelijkheden. Vraag maar raak voor alle ins en outs.

Niet te vergeten: onze Pods en kamers. Ons assortiment gaat van een bed in onze gedeelde slaapzaal (Pod), standaard kamers tot kamers voor 3, 4 of 5 personen en Epic kamers. Meer weten over de mogelijkheden en (vaste) afspraken? We vertellen je er graag meer over.

Gewoon nieuwsgierig, maar nog niet gericht op zoek naar een baan, werk- of slaapplek? We lopen graag een rondje met je door het pand om te laten zien hoe we de oude Rita-kerk hebben omgebouwd tot Bunk Hotel Amsterdam.

We vinden het leuk om te weten dat je komt  (amsterdam@bunkhotels.com), maar je kan ook gewoon zonder aanmelding binnenlopen!

Over het bedrijf

BUNK slaat een brug tussen hotels en hostels door een gecombineerd aanbod van betaalbare compacte luxe kamers en slim ingerichte pods met veel privacy. We hebben een monumentale kerk getransformeerd tot ontmoetingsplaats voor mensen van ver en dichtbij. Voor reizigers, buurtbewoners en creatievelingen. Regelmatig organiseren we events in ons restaurant en onze andere gedeelde ruimtes. Dit omdat we gastvrijheid opnieuw willen uitvinden. Bij BUNK kun je verdwalen in verwondering. Je wordt getriggerd door kunst, (h)eerlijke voeding en een oprechte glimlach op de gezichten van onze medewerkers. Hier is comfort en luxe voor iedereen beschikbaar. Voel je vrij om je eigenzinnige zelf te zijn en creëer nieuwe verhalen om mee naar huis te nemen.

Sponsoren en partners

Aanmelden