OpenBedrijvendag / Deelnemende bedrijven / Bring at Work & The Bring Network

Bring at Work & The Bring Network

Uitzend-, Werving & Selectiebureau & zzp bemiddeling

  • Stageplekken
  • Oriënteren op werk
  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig
  • Beleidsmaker / Ontwikkelaar

Programma Open bedrijvendag Bring at Work & ViaVi Officemanagement

Tijd 10.30 tot 15.00 uur

Neem je CV mee dan gaan wij samen met jou kijken of je hiermee de baan van je dromen kan veroveren. Heb je die droom nog niet dan gaan wij met jou kijken welk beroep het beste bij je past en maken we samen je cv compleet.

Tevens gaan we, als je dat leuk vindt, een sollicitatiegesprek oefenen en krijg je tips en advies hoe je dat het beste kan aanpakken. Ook krijg je advies over hoe jezelf te presenteren.

Ook geven we je advies over hoe het is om als flexwerker aan de slag te gaan.

Voor bedrijven
Ben je op zoek naar personeel of wil je weten hoe het werkt om via een uitzendorganisatie mensen te werven dan ben je die dag van harte welkom.

Aanmelden vereist

Wil je zeker zijn van een plekje bij ons dan mag je je aanmelden. Mail naar info@bringatwork.nl. Je bent ook welkom zonder afspraak.

Over het bedrijf

Bring at Work is het leukste uitzendbureau van Amsterdam en is actief in de regio Groot-Amsterdam. Wij zijn sterk in het werven en selecteren van personeel in de Zakelijke dienstverlening, Zorg & Welzijn en de branche Doe beroepen. Door onze persoonlijke, betrokken aanpak, flexibiliteit en onze warme contacten met onze opdrachtgevers en kandidaten, zorgen wij voor een kwalitatieve match. Naast uitzenden en Werving & Selectie bieden wij ook gespecialiseerde (interim) recruitment, HR-dienstverlening én Employer Branding aan.

Bring At Work is opgericht in 2011 toen moeder en dochter Ingrid en Britt (Bri-Ing) de handen in een sloegen om zo hun kennis en ervaring in uitzenden en recruitment in te zetten voor hun eigen netwerk. Inmiddels is Bring At Work uitgegroeid tot een middelgroot uitzendbureau waarbij dagelijks meer dan 200 uitzendkrachten en zzp’ers aan het werk zijn in de vakgebieden: Zakelijke dienstverlening, Zorg & Welzijn en Doe beroepen.

Wat maakt ons dan anders?
Wij stellen wel de persoon centraal. Waar ligt de medewerker zijn of haar ambities en hoe staan ze in het leven? Door verder te kijken dan het CV, kunnen wij zorgen dat zowel de persoon bij de organisatie past, als het CV (opleidingen en vaardigheden) bij de functie. Zo maken wij de beste match!

Branches
In de onderstaande branches kan je denken aan bemiddeling in de volgende functies:

Zakelijke dienstverlening
Receptioniste, baliemedewerker, telefoniste, administratief medewerker, Secretaresse, directive secretaresse, Personal assistant, Executive Assistant, Officemanager. Financieel administratief medewerker, boekhoudkundig medewerker, Assistent Accountant, Financial controller, Accountant, Manager bedrijfsvoering of financieel manager. (assistent) Medewerker personeelzaken, Loonadministrateur, HR Manager. Import- Export en logistiek Administratief medewerker. (Personeels)Planner (zorg, welzijn en logistiek planner).

Zorg en Welzijn zowel flex als ZZP
Helpende, Verzorgende IG, Verpleegkundige niv 4 en 5, Wijkverpleegkundige, GGZ Verpleegkundige, Praktijkverpleegkundige. Maatschappelijk werker, groepsleider, orthopedagoog, sociaal pedagogisch medewerker, hulpverlener, Pedagogisch medewerker, medewerker kinderopvang, Medewerker BSO, VVE, ouder-kinderbegeleider, HBO-pedagoog, Vestigingsmanager.

Doe beroepen
Horeca, Schoonmaakmedewerker horeca, Houskeeping medewerker, Medewerker bediening, Kok, Shiftleader, Horeca manager, kok, medewerker productiekeuken, Schoonmaker, Logistiek/productie, Orderpicker, magazijnmedewerker, Hef/reachtruckchauffeur, Chauffeurs, Koerier Productiemedewerker, Industriële schoonmaak, verhuizer.

Bouw
Schilder, loodgieter, steigerbouw, timmerman, bouwopruimer.

Overig
Diverse overige uitvoerende functies.


Sponsoren en partners