OpenBedrijvendag / Deelnemende bedrijven / Braspenning Social Works

Braspenning Social Works

Praktijkopleider

  • OriĆ«nteren op werk
  • Leer/werktraject
  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig
  • Beleidsmaker / Ontwikkelaar

Programma

Tijdens de Open Bedrijvendag op vrijdag 7 oktober zetten wij onze deuren open voor iedereen die interesse heeft om met Braspenning Social Works & City Jobs kennis te maken.

Bij Braspenning Social Works worden praktijkcursussen ontwikkeld die gebaseerd zijn op de functie noodzakelijke kerncompetenties, zodat de deelnemers de minimaal vereiste kennis opdoen en vaardigheden leren om daarna direct te kunnen starten met de ontwikkelbanen. Aan alle cursussen is een baangarantie bij succes gekoppeld.

Kom vrijblijvend langs om kennis te maken van 10.00-15.00 uur. We informeren je graag naar onze mogelijkheden en geven desgewenst een rondleiding. Aansluitend organiseren wij een gezellige borrel van 15.00-19.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Tot vrijdag!

Over het bedrijf

Braspenning Social Works bundelt als opleider de krachten van verschillende organisaties met allemaal hun eigen specialisme. Het tekort aan arbeidskrachten treft vrijwel alle branches, het is dus een maatschappelijk probleem. Dit probleem lossen wij alleen op door samen te werken. Bij Braspenning Social Works worden praktijkcursussen ontwikkeld die gebaseerd zijn op de functie noodzakelijke kerncompetenties, zodat de deelnemers de minimaal vereiste kennis opdoen en vaardigheden leren om daarna direct te kunnen starten met de ontwikkelbanen. Aan alle cursussen is een baangarantie bij succes gekoppeld.

Sponsoren en partners

Aanmelden