BovenIJ ziekenhuis

Ziekenhuis

  • Oriënteren op werk
  • Leer/werktraject
  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Maak kennis met het BovenIJ!

Verbinding met de buurt
Het BovenIJ is een persoonlijk, verbindend en ondernemend ziekenhuis. Daarom maken wij graag verbinding met de buurt tijdens de Open Bedrijvendag. Voor geïnteresseerden, buurtbewoners en ondernemers die ons beter willen leren kennen, organiseren wij het Verbinding met de buurt-programma. Je kunt aanwezig zijn bij de officiële opening van de Open Bedrijvendag, vertellen je graag meer over het BovenIJ en tijdens de rondleiding krijg je op verschillende plekken een kijkje achter de schermen.

  • Verbinding met de buurt-programma/Openingsceremonie: 09.30-11.00 van uur

Werken bij het BovenIJ
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden voor werken of leer/werktrajecten? Dan ontvangen wij jou graag op vrijdag  7 oktober tijdens de Open Bedrijvendag. Meld je aan voor één van de werkenbij-programma’s. We starten met een rondleiding waar je op verschillende plekken een kijkje achter de schermen krijgt. Daarna maken we graag persoonlijk met jou kennis onder genot van koffie, thee en wat lekkers!

  • Werkenbij-programma in de ochtend: van 10.30 tot 12.00 uur
  • Werkenbij-programma in de middag: van 15.30 tot 17.00 uur

Aanmelden verplicht
Wij ontvangen graag jouw aanmelding via ons speciale aanmeldformulier.  Vermeld bij de aanmelding je naam, e-mailadres en kies het programma waaraan je graag wilt deelnemen.

Over het bedrijf

Het BovenIJ ziekenhuis is een persoonlijk, verbindend en ondernemend ziekenhuis in Amsterdam-Noord. Ons motto is: ‘Zorg goed voor elkaar’. We willen de zorg voor onze patiënten goed voor elkaar hebben en goed voor elkaar zorgen om samen in te kunnen spelen op de wensen en behoeften van onze patiënten.

Sponsoren en partners

Aanmelden