OpenBedrijvendag / Deelnemende bedrijven / 123vastgoedexpertise

123vastgoedexpertise

Vastgoedexpertise

  • Oriënteren op werk
  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig
  • Beleidsmaker / Ontwikkelaar

Programma

Informeel kennismaken en een kop koffie drinken met een van onze adviseurs of taxateurs. Of kom langs om te sparren over een vraagstuk.

123vastgoedexpertise opent tijdens de Open Bedrijvendag tussen 10:00 en 16:00 graag de deuren!

Tijdens de Open Bedrijvendag ontvangen wij u graag om informatie te verschaffen over ons kantoor en welke diensten wij aanbieden.

Aanmelden vereist

Wij zouden het fijn vinden als u laat weten of u aanwezig bent op info@123vastgoedexpertise.nl

Over het bedrijf

123vastgoedexpertise is een relatief jonge onderneming maar met jarenlange ervaring in diverse facetten van de vastgoedmarkt. Door de aanwezigheid van uitgebreide kennis in taxeren van transformatiegebieden tot aan woningen in verhuurde staat en onze achtergrond in de makelaardij onderscheiden wij ons van de vele concurrerende collega – taxateurs. Wij hebben alles onder één dak.

U kunt bij ons terecht voor een taxatie of voor advies om te kijken wat voor u de beste stappen zouden kunnen zijn. Zowel als huurder of eigenaar van commercieel vastgoed kunnen wij u adviseren.

Wij taxeren zowel lege als verhuurde woningen en bedrijfsmatige onroerende zaken maar ook bedrijfspanden/winkels die in eigen gebruik zijn. Het is te veel om op te noemen dus kijk op onze website of kom gezellig bij ons langs.

123vastgoedexpertise is samen met 123makelaar o.z. onderdeel van 123vastgoed BV.


Sponsoren en partners