123film

Videoproductiebedrijf

  • Stageplekken
  • Oriënteren op werk
  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Bezoekers mogen tussen 15-17 uur vrij inlopen. In overleg is een ander tijdslot ook mogelijk.

Aanmelden vereist

Ja, graag via productie@123film.nl

Over het bedrijf

123film maakt snelle content: korte video’s met een korte doorlooptijd. Video’s die niet te ingewikkeld en niet te duur zijn, maar wél van kwaliteit. 123film is bij uitstek geschikt voor interne communicatie en social content. Je bent op 24 september van harte welkom bij ons in Pand Noord en dan helpen we je graag om met video een boost te geven aan jullie (interne) communicatie!

Over 123film
Bij ons moederbedrijf Moviebites merkten we dat steeds meer klanten graag korte video’s willen, met een korte doorlooptijd. Niet te ingewikkeld, niet te duur. Gewoon goede video. Bijvoorbeeld om een update te delen met het eigen personeel, maar ook vlogs, newsflashes, how-to’s, interviews en event video’s. Daarom zijn we met 123film begonnen. Eenvoudig, snel en betaalbaar, maar wél professionele kwaliteit. Want dat is lastig te realiseren zonder professionele apparatuur en ervaring. Dat bieden wij, maar dan betaalbaar en toegankelijk.

Freelance filmmakers uit Noord gezocht
Ons team van ervaren specialisten is altijd opzoek naar jonge enthousiaste freelance creatie- en productieprofessionals die ons versterken in onze producties. We hebben een poule van filmmakers door het hele land maar we willen graag ons team uitbreiden met creatievelingen uit Noord. Kan jij zowel filmen als editen met je eigen apparatuur en heb je ervaring met bedrijfsvideo’s of ben je juist een ster in social media content? Kom vooral langs in Pand Noord op 24 september!


Sponsoren en partners