OpenBedrijvendag / Content

Content

Stel je eens voor…

Op een dag zetten alle ondernemers in Noord hun deuren wagenwijd open voor mensen uit Noord. Geïnteresseerden, werkzoekenden, studenten, nieuwkomers, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Iedereen is welkom. Stel je eens voor waar dat allemaal toe zou kunnen leiden. De Open Bedrijvendag is een initiatief van ondernemers en bedrijven in Amsterdam-Noord en VEBAN. De dag zal plaatsvinden op vrijdag 24 september 2021.

Amsterdam-Noord

Voor veel bewoners uit Amsterdam-Noord is het niet vanzelfsprekend om zomaar bij een ondernemer aan te bellen. De dag dat bedrijven massaal hun deuren openen, kan er voor hen een wereld opengaan. Misschien ontmoeten zij wel een potentiële nieuwe werkgever, of worden ze geïnspireerd met een nieuw beroepsperspectief. 

Voor ondernemers en werkenden is een zakelijk netwerk zo vanzelfsprekend, dat we er vaak niet meer bij stilstaan hoe belangrijk dit netwerk is voor onze kansen om te groeien en ons toekomstperspectief. De Open Bedrijvendag is een initiatief van VEBAN-leden, voor mensen in Noord. Om hen een kans te bieden op unieke en vrijblijvende wijze met bedrijven in contact te komen. Daarnaast laten we als bedrijven in Noord zien hoe belangrijk lokale economie en werkgelegenheid is. Dit versterkt onze positie bij de plannen van de gemeente voor de transformatie van bedrijventerreinen naar woon/werkgebieden.

Sponsoren en partners

Aanmelden